Pasta Viva Italia
Tento recept je veľmi jednoduchý, rýchly a strašne chutný. Ideálne v letných dňoch alebo keď chcete uvariť niečo rýchle. V podstate ide o klasické talianské cestoviny, akurát som ich obohatila o nejaké suroviny naviac :) Ja ak cestoviny, tak určite bez mäsa, najradšej ich mám takéto jednoduché. Paradajky a bazalka sú pre mňa nevyhnutnosť. Myslím, že tu nebudem písať klasicky čo budeme potrebovať a presný recept, pretože si myslím, že asi každý vie uvariť cestoviny :D . Akurát vám sem napíšem s čím som ich teda urobila.
- Na panvici s trochou olivového oleja opražíme jarnú cibulku, pridáme cherry paradajky nakrájané napoly, cesnak/ cesnakové korenie. Spolu všetko trochu opražíme a potom pridáme sójovú omáčku a podlejeme vodou. Nenapíšem presne koľko sójovej omáčky, ja som ju tam pridávala od oka, podľa chuti. Potom pridáme nasekanú bazalku a trochu parmezánu. Všetko spolu povaríme a potom premiešame s cestovinou.
- Na tanieri som si cestoviny ozdobila opäť bazalkou a parmezánom.
- Cestoviny sú na svete a ja prajem dobrú chuť :)
Komentáre
Zverejnenie komentára